lørdag 19. desember 2009

O jul med din vrede.."Den skal isje stå der!" Låd det da altså av den eldre mannen som satt på andre siden av rekken min på toget da eg våknet for sikkert den tredefte gangen i løpet av turen, en åtte timers lang togtur i fra Oslo til Bergen. Selv om han lå og sov så hadde han visst ingen problemer med å dele interiør planene sine med resten av lugaren.

Reisen min hjemover i fra skolen min skulle egentlig ha innvolvert en særdeles større mengde bussturer og togstasjoner, men Torunn, som den reddende engelen hon har visst seg å være i flere situasjoner tilbyde meg en plass i bilen honnes, da hon altså skulle bli hentet av faren og søsteren hennes og drive'e home for christmas. Noe som viste seg å bli en veldig underholdene biltur, ble litt kjent med faren og søsteren og vi stoppet til og med opp for å spise kebab på veien. :P


I sikkert en uken no(kansje mer) har eg planlagt med venner hjemme om å reise på vorspill hos Ørjan for å så reise ut på byen i en lettere beruset og fin tilstand for å vise oss frem i offentligheten fra våre bedre side.
But, that's no longer the case.. Siden eg isje følte meg så giret for å drikke i dag så tenkte eg ut en briliant plan som isje på noen måte kunne fyre tilbake på meg; "hold det skjult for alle at eg isje har tenkt å bli med, helt til siste øyeblikk, da er det uansett for seint."

Etter at den planen var klekt ut og offisielt i boks ringte Odgit med i fra jobben hans, han lurte på om eg var med på en rolig kveld hos han, en rolig kveld oversettes da til; masse xbox, masse brus og masse snop. Det funket fett for meg, så eg sa selvsagt at eg var med, og at eg då samtidig uten noe problem kunne plukke han opp fra jobben sin og hjem. En merkbar lang stund etter samtalen tok sted så eg ut vinduet. Snø. Snø. Snøsnøsnø. Og i venstre kroken av synet mitt var det litt mer snø. Så eg sendte han eg ny melding om at eg isje kunne komme alikevel, entirely due to the weath conditions.. Og kansje litt det at eg isje har kjørt bilen vår siden høstferien, føler meg litt rusten..

O jul med din vrede når eg isje møter opp til noen av planene med vennene mine.. :-/

På tide å gå under jorden? Tror nesten det ja..


Vi så foresten Avatar på Magnus Barfot den samme dagen som eg kom hjem, en utrolig stilig film etter min mening også er den ryktet for å være den dyreste filmen noensinne laget..? Hmm.. Stilig.

1 kommentar:

  1. Haha, han mannen hørtes sjarmerende ut!
    Synes den kunne ha hatt litt bedre 3D-effekter om den er den dyreste filmen som har blitt laget, egentlig. Har strengt tatt ikke noe si, men måtte bare kommentere så jeg kunne ende kommentaren med:
    Engelen Torunn - over and out. Ikke en veldig bra avsluttelse av en kommentar, men den nevnte at jeg var en engel, så synes det går helt bra:P Har jeg forresten fortalt at en kjempekos bergenser kalte meg en engel? Engel, engel,ENGEL!!!! *seiersdans som ender med et brak fordi jeg ikke er en sånn engel som kan fly*(celestial music)

    SvarSlett